Skip to content
Kaisha

 

Kaisha-tec a luat fiinta in 1955 si are sediul in Tokyo. Scopul declarat al companiei este de a imbina tehnologia de ultima ora cu traditionala preocupare japoneza pentru perfectiune si eficienta. Compania se concentreaza pe crearea de instrumente de lucru care permit analiza si eficientizarea proceselor de afaceri, instrumente bazate pe experienta vasta in consultanta pentru business process re-engineering (BPR) si value engineering a managementului companiei.

Printre premiile castigate de partenerul nostru japonez amintim: Global Awards for Excellence in Workflow, San Francisco, Global Excellence Awards,  Copenhagen, Denmark, Pacific Rim: Gold Award

In prezent, peste 40.000 de urilizatori folosesc solutiile Active Modeler Avantage doar in Japonia iar printre clientii companiei se numara companii recunoscute pentru accentual pe eficienta cum at fi Toyota, Honda, Nissan, Citibank, NTT Data, Estee Lauder, Canon, Matushita sau Fuji

 

Kaisha
Kaisha

ACTIVE MODELER AVANTAGE

Descriere generala:

Avantage este un puternic set de unelte softare destinat modelarii si analizei de procese pentru afaceri care va permite analize de profunzime pentru cresterea eficientei. Avantage este construit ca o platforma ce permite extinderea functionalitatilor prin adaugarea de noi module specializate in functie de domeniul de interes prin simpla adaugare a unor plug-inuri. Plug-inurile au fost gandite ca instrumente de inalta performanta pentru consultantii BPMN si organizatii in cautarea unor modalitati de crestere a performantei.

Advantage este format din:
                             – Platforma: process modelig; project&workspace; organization hierarchy; BPMN stack;
                             – Pulg-In-uri de automatizare, analiza si documentare

Descirere Platforma

E important sa documentati procesele organizatiei fie pentru vizibilitate si eficacitate in cadrul organizatiei, fie pentru a va conforma unor cerinte legale sau ale unor terte parti. Pentru a va asigura ca documentarea este corecta, Business Process Modeling Notation (BPMN) va ajuta sa faceti asta intr-un mod standardizat. BPMN este acum un standard sustinut de OMG (Object Management Group).

 

Kaisha

Avantage BPM Foundation este platforma de modelare (desenare) a diagrameleor de procese si gestionare a proiectelor ce permite managerilor sau consultantilor sa transpuna in mod grafic viziunea lor asupra modului in care trebuie sa se desfasoare activitatile  indiferent de tipul acestora – pornind de la procesele zilnice de productie sau efectuarea serviciilor pana la procesele delicate de luarea a deciziilor strategice sau a deciziilor finaciare.

Advantage Foundation contine urmatoarele aplicatii software perfect compatibilizate:

Kaisha

Process Modeling este in tool avansat permite desenarea diagramelor de procese si subprocese

Kaisha

Organization hierarchy permite includerea in proiecte si diagrame de proces a Organigramei cu toate departemetele si rolurile sale, creand astfel legaturi intre diagramele de proces si responsabilii de proces

Kaisha

Projects and workspace gestioneaza un numar nelimitat de proiecte si gestioneza legaturile dintre diagramele aceluiasi proiect

Kaisha

XPDL 2.0 – Permite exportul proiectelor in format XML fiind capabil sa suporte mai multe standarde inclusiv XPDL 2.0 pentru o usoara compatibilizare cu alte aplicatii

Kaisha

BPMN 1.2 Stack include toate sepcificatiile standardului BPMN si realizeaza compatibilizarea celorlalte unelte din platforma cu cerintele standardului

Kaisha

Lua scripting este un puternic instrument de scripting ce permite dezvoltarea de functionalitati si analize personalizate in cadrul proiectelor si care este perfect compatibilizat cu platforma Advantage.

[contact-form-7 id=\”8600\” title=\”Formular Kaisha\”]

Kaisha

Avantage Commercial Foundation include BPM Foundation precum si urmatoarele plugin-uri:

Kaisha

Excel Flow Chart Reader va permite sa transformati automat o diagrama excel intr-o diagrama de proces  BPMN , pe baza structurii organizationale.

Kaisha

Workflow designer este un modul ce poate automatiza si transforma orice diagama de proces, odata trasata, intr-o aplicatie customizata dand astfel managerilor libertatea de a lucra cu aplicatii software ce functioneaza conform viziunii lor.  

Kaisha

Version Control Repository permite mai multor membri ai echipei sa lucreze pe un proiect cu control deplin asupra versiunilor si cu trasabilitate a modificarilor.

Kaisha

Process Model Web Publishing permite publicarea automata a modelelor create si a documentatiilor asociate pe web.

Kaisha

Analyst Toolkit Pack – plugin pentru optimizarea proceselor, documentarea proceselor, indicatori de cost pe proces, analize pe categorii, analiza de costuri si volum.Tot ce aveti nevoie pentru analiza pe baza de indicatori a proceselor.

Include si urmatoarele plug-inuri:

Kaisha

Avantage Metrics Plug-in: -Modulele de calcul al costurilor pe baza activitatilor. Acest plugin va permite sa adaugati platformei initiale module de calcul pentru a putea urmari diferiti parametrii. Este vorba despre parametrii de timp/sarcina, timp de asteptare,costuri variabile si costuri fixe. Puteti astfel face calcule precise si amanuntite pentru urmarirea costurilor in vederea implementarii (sau nu) a unor schimbari care sa va permita sa deveniti mai eficienti, sa comparati situatia prezenta cu cea posibila sau cea viitoare, totul cu un efort minim.

Kaisha

Avantage Categories este un modul ce permite aranjarea si vizualizare activitatilor din diagrame dupa o multitudine de regului definite de utilizator  cum ar fi acivitati care adauga valoare sau nu, activitati de productie sau administrative etc. Intelegand ca analistii au propriile categorii, Avanatage va permite sa va stabiliti propriul set de categorii, altul decat cel  pe care il furnizam implicit.

Kaisha

Avantage Associated Documentation este un modul ce permite utilizatorilor sa pastreze toate documentele si informatiile sau documentatiile necesare la nivelul fiecarui proiect, diagrama sau activitate si sa prezinte rapoarte cu privire la locul si tipul de documentatie necesara pentru buna desfasurare a procesului. Acest lucru usureaza atat prezentarea procesului in cadrul instruirilor noilor veniti, permite pastrarea ordonata a tuturor documentatiilor sau permite auditarea facila a tuturor proceselor atunci cand este cazul. Se permite, de asemenea si vizualizarea punctelor in care documentul este folosit pe parcursul unei harti de proces sau chiar atunci cand documentul este comun mai multor harti.

Kaisha

Content Module – plugin pentru continut. O solutie inovativa de automatizare pentru producerea de documentatie de procese si proiecte. Poate reduce timpul, costurile si efortul de care este nevoie pentru a crea astfel de documentatii de proiect si incurajeaza utilizarea standardizarii. Documentele standardizate pot fi dezvoltate in Active Modeler. Cu o structura arborescenta, nu necesita copy paste intre sectiunile documentelor. Poate fi inclusa orice informatie despre proces: diagrame, sarcini, indicatori, informatii ale proprietarului de proces, urmand ca toate datele sa fie mai apoi exportate intr-un document  standard Microsoft Word pentru utilizare facila.

Kaisha

Microsoft ProjectTM,  Plug-in care permite unui proces modelat cu  Avantage si tuturor subproceselor sa fie exportat catre  MS Project cu un simplu click. Avantage poate exporta urmatoarele informatii: informatii legate de sarcini, Work breakdown Structure (WBS), Nume activitati, Durata activitati, Timp total si Observatii proiect, Informatii legate de dependenta dintre sarcini: Legaturi si dependinte ale activitatilor, Informatii despre resurse, Nume resursa, observatii resursa, Sarcini iterative, Parametrii, etc. 

Kaisha

KTC Subversion Collaboration face posibila partajarea diferitelor fisiere cu diferiti  membri ai echipei chiar si din locatii diferite. Plugin-ul  Subversion Collaboration  va permite sa lucrati in echipa folosind un singur proiect. Folosind tehnologia Subversion plugin-ul va monitoriza schimbarile facute de catre membrii echipei si va compara schimbarile din proiect cu contributiile dumneavoastra. 

[contact-form-7 id=\”8600\” title=\”Formular Kaisha\”]

Kaisha