Skip to content

PARTENERI BMM SOFTWARE

 

Parteneri

ERP- CRM-BI

O singura platforma flexibila, scalabila si avansata tehnologic pentru managementul intregii activitati de la marketing si vanzari la aprovizionare, productie, distributie sau service.

Managementul resurselor umane

O solutie complexa pentru activitatile de HR: recrutare, managementul personalului, managementul trainingului si dezvoltarii profesionale, managementul performantei, gestiunea absentelor..
Parteneri
Parteneri

Automatizare procese de marketing

O solutie avansata pentru a automatiza procesele specifice marketingului on line si pentru a eficientiza la maxim analiza de marketing si comunicarea personalizata.

Managementul prin/de proiecte

O platforma avansata pentru gestionarea oamenilor, a activitatilor si proiectelor derulate in companii care ofera instrumente pentru comunicare interna si in echipe, pentru managementul documentelor si al proiectelor.
Parteneri
Parteneri

Monitorizare activitatii angajatilor

Cyclope monitorizeaza activitatea pe calculatoarele angajatilor pentru a evalua timpul productiv petrecut cu activitati de serviciu si cel neproductiv de pe retelele sociale, magazine on line sau stiri.

Analiza si optimizarea proceselor de business

Solutiile japonezilor de la Kaisha Tech. sunt utilizate de cele mai importante companii din Japonia si din intreaga lume pentru a eficientiza modul de lucru.
Parteneri
Parteneri

Planificarea schimburilor

Un instrument util in planificarea schimburilor si gestionarea orelor de lucru precum si in monitorizarea prezentei sau gestionarea zilelor libere si a salariilor.