Skip to content
Cyclope

Solutia Cyclope s-a nascut din dorinta managerilor de a identifica modalitatile prin care se pierde una din cele mai importante resurse de care dispun: timpul angajatilor lor. Cat din timpul platit este alocat unor activitati care nu aduc valoare sau, mai rau, unor activitati care nu au nicio legatura cu activitatea companiei? Cat din timpul petrecut de angajat in firma este dedicat unor distractii personale in detrimentul sarcinilor de serviciu? Toate acestea inseamna bani pierduti si un motiv in plus pentru a urmari angajatii suspectati de trandaveala.

Cyclope

O solutie de monitorizare a timpului petrecut de angajati on-line!

Cyclope

Monitorizezi activitatea angajatilor pe internet, in diversele aplicatii si documente pe care acestia le folosesc la serviciu pentru a te asigura ca nu se pierde timp pe activitati fara valoare pentru companie.

Cyclope

Primesti rapoarte pe e-mail sau le vizualizezi direct in sistem pentru a urmari nivelul de productivitate al angajatilor tai: timp petrecut in programe care tin de serviciu (Outlook, CRM, ERP, etc) si timpi neproductivi pe retelele de socializare, stiri sau magazine on-line.

Cyclope

Ai la indemana un inventar hardware si software pentru a tine sub control ce se instaleaza pe calculatoare si pentru a evita posibilele probleme generate de software neautorizat.

Cyclope

Vezi in ce documente se lucreaza si care este timpul efectiv petrecut pe fiecare document in parte. Poti vedea ce documente au fost printate, ce numar de pagini a fost tiparit si pe ce imprimanta.

[contact-form-7 id=\”8596\” title=\”Formular Cyclope\”]

Cyclope