Skip to content
Entersoft

Bazate pe tehnologie de ultima generatie si pe experienta recunoscuta international a unei echipe de analisti de business, solutiile Entersoft (CRM, ERP, BI, SFA, retail sau mobile) iti ofera toate  instrumentele de care ai nevoie pentru a controla si optimiza modul de lucru. In varianta Business Suite pentru companii medii si mari si in varianta Expert pentru companii mici, companiile pot sa isi gestioneze activitatea intr-o baza de date unica, din care pot obtine in timp real informatii, rapoarte de activitate si analize manageriale consolidate.

Entersoft
Entersoft

Cu o experienta de peste 20 ani in implementarea de solutii de tip ERP si 15 ani in consultanta in management si optimizarea proceselor de business, echipa BMM Software iti sta la dispozitie pentru gasirea celor mai bune metode de  consolidare si eficientizare. Experienta in verticale de business diverse (distributie, retail, productie, servicii) ne permite sa intelegem specificul activitatii clientilor nostri, sa ne adaptam modelelor lor de business si sa alegem impreuna solutiile potrivite si instrumente pentru control si eficientizare.

O platforma avansata pentru cand vrei sa coordinezi vanzarile!

Entersoft

Nu mai vrei sa mergi \”pe ghicite\”. Ai nevoie de mai multe informatii despre mersul lucrurilor in timp real, de rapoarte si analize detaliate pentru a lua decizii rapide, bazate pe date. Iti oferim o solutie ERP cu functionalitati avansate de BI (business intelligence)  pentru a avea acces la informatii oricand si de oriunde.

Entersoft

Blocat in vechiul mod de lucru dar ai vrea sa faci lucrurile altfel, mai repede sau mai bine? Platforma Entersoft permite maxim de flexibilitate in  modul de lucru, inclusiv in modificari ulterioare, adaptarea la noile cerinte facandu-se usor, prin parametrizare, nu customizare (programare).

Entersoft

Afacerea ta s-a dezvoltat prea mult pentru actualul sistem informatic. Este momentul sa alegi un ERP avansat si scalabil. Astfel, poti adauga usor noi functionalitati si module pe masura ce cresterea organizatiei face acest lucru necesar. Platesti doar ce folosesti.

Entersoft

Prea multa hartogarie, excel-uri, informatii dispersate, date introduse de mai multe ori? Ai nevoie de control  asupra intregii afaceri. Entersoft ERP este o platforma cu o baza de date unica si workflow-uri automatizate pentru eficienta maxima. Ai la dispozitie si un modul avansat de document management.

Entersoft

Ai nevoie de siguranta  datelor, de acces securizat pe baza de roluri si niveluri de acces pana la nivel de amanunt. Solutia ERP pe care ti-o propunem iti ofera chiar mai mult de atat: posibilitatea de a avea trasabilitatea interventiilor oricarui utilizator asupra unui document.

Entersoft

Vrei sa tii sub control portofoliul de produse sau  stocurile? Entersoft ERP iti ofera instrumente pentru planificarea, controlul si optimizarea aprovizionarii si managementul stocurilor. In plus, managementul  portofoliului de produse nu a fost niciodata mai usor.

Entersoft

Coordonezi si controlezi activitatile de vanzari si marketing. Solutia CRM de la Entersoft te ajuta sa urmaresti toti pasii procesului de vanzare, sa dai echipei de vanzari toate informatiile de care e nevoie dar si sa optimizezi toate activitatile de marketing.

Entersoft

Cauti modalitati de a eficientiza modul de lucru, de a planifica si controla activitatile? Iti oferim instrumente usor de implementat si folosit, bugete, cashflow, pipeline de vanzari, KPI si analize complexe pentru toate departamentele.

Entersoft

Entersoft S.A. este un important furnizor de solutii software pentru mediul de afaceri, care se adreseaza organizatiilor medii si mari. Compania a fost infiintata in anul 2002 de catre profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. De atunci, Entersoft a crescut impresionant, si-a marit in mod constant numarul clientilor de prestigiu care au ales sa urmareasca operatiunile lor zilnice şi deciziile strategice, prin intermediul solutiilor si platfomei Entersoft. Compania este listata la “Alternative Market of the Athens Stock Exchange”, avand filiale in Bulgaria si Romania, Cipru, Sebia sau Arabia Saudita.

Entersoft