Skip to content

CRM, ERP, SFA, mobile, business intelligence

Entersoft Business Suite®: un ERP flexibil adresat  companiilor mari, mijlocii si grupurilor de firme care isi doresc solutii pentru activitati complexe si pentru optimizarea activitatilor.

Entersoft Expert®: un ERP scalabil pentru intreprinderi mici si mijlocii care au nevoie de o solutie flexibila, capabila  sa se adapteze rapid si sa tina pasul cu dinamica organizatiei.

COORDONEZI, INTEGREZI SI OPTIMIZEZI USOR ACTIVITATILE INTREGII FIRME

  • Informatii si rapoarte in timp real. Gandeste-te la orice informatie de business care ti-ar face viata mai usoara. Orice. Profitul per produse sau per client sau per furnizori, cate comenzi neonorate sunt azi, ce medie de intarziere la plata are un client sau pe ce oportunitati se bazeaza oamenii de vanzari luna aceasta. De cate secunde ai nevoie ca sa ai acces la aceste informatii? Daca primul gand a fost “vrea sa zica minute sau ore sau mai rau, zile”, iti propunem sa ne intalnim. Vrem sa iti aratam o solutie cu acces in timp real la informatii despre vanzari, costuri, incasari, stocuri, furnizori, profitabilitate, lichiditate, situatia livrarilor, retururi, comenzi neonorate, reclamatii, activitatea echipei de vanzari sau service prin sute de rapoarte, dashboard-uri si analize integrate de Business Intelligence
  • Crezi ca lucrurile se pot face mai bine? Bazat pe “cele mai bune practici” din domenii diverse si implementat de consultanti cu experienta in analiza de process si managementul performantei, ERP-ul Entersoft iti va da nenumarate oportunitati de eficientizare.
  • O trasabilitate usoara a informatiilor prin cascadarea informatiilor de la analiza/raport la documentele care le-au generat. Sau altfel spus…o solutie care da instant raspunsul la vesnica intrebare manageriala „de unde naiba sunt cifrele astea?”

[contact-form-7 id=”8578″ title=”Formular Entersoft ERP”]

UN ERP CARE SE ADAPTEAZA NEVOILOR TALE IN SCHIMBARE

  • Ai un ERP flexibil care se poate adapta modului de lucru al companiei si care nu o sa iti spuna ca trebuie sa faceti lucrurile altfel doar “fiindca asa face soft-ul”.
  • Pentru ca planuiesti sa te dezvolti, ai nevoie de o solutie software scalabila, adica un ERP care creste odata cu firma. La inceput, investesti doar in ceea ce folosesti. Pe masura ce compania creste si nevoile se schimba, trebuie doar sa activezi module si functionalitati noi ale ERP-ului. O situatie in care „softul ramane mic” inseamna bani aruncati pe geam. Un ERP este o investitie pe termen lung. Asigura-te ca face fata dezvoltarii companiei pe care o conduci.
  • Implementezi rapid. Are la baza multiple scenarii de business iar implementarea presupune parametrizare (consultanti care discuta cu dvs. mai multele variante de a face lucrurile) nu customizare (programatori care scriu cod in incercarea de a adapta o solutie). Asta inseamna costuri mai mici dar inseamna si ca ne miscam rapid cu implementarea. Nu in ultimul rand, asta inseamna schimbari usoare atunci cand vrei sa modificati ceva in modul de lucru.

[contact-form-7 id=”8578″ title=”Formular Entersoft ERP”]

Entersoft ERP

O PLATFORMA CU TEHNOLOGIE AVANSATA PT. EFICIENTA, SIGURANTA SI DISCIPLINA

  • Siguranta informatiilor. Fiecare persoana poate vedea sau modifica doar ceea ce se stabileste. Accesul personal este securizat in functie de rolurile si limitele de acces stabilite de management.
  • Automatizari- fluxuri; tranzitii, reguli de business sau, altfel spus, disciplina , rapiditate si documente fara greseli.
  • O platforma integrata cu o singura baza de date inseamna mai multe informatii, mod de lucru mai usor si mai ales in siguranta (citeste aici de ce e important)

[contact-form-7 id=”8578″ title=”Formular Entersoft ERP”]

Entersoft ERP