Skip to content

MARKETING

Instrumente avansate pentru oamenii de marketing orientati pe rezultate

Marketing

Mai mult decat marketing

Stii marketing. Stii foarte bine ce ai de facut atat off line cat si on line. Ai vrea doar ca ziua sa aiba 48 de ore ca sa ai timp sa le faci pe toate, ai vrea sa le poti tine pe toate sub control mai usor. De aceea iti propunem instrumente de automatizare a proceselor de marketing si tooluri care sa te ajute in analiza si raportare. 2 solutii care sa-ti faca viata mai usoara.

Marketing

Transforma modul in care faci marketing

Peste 5000 de companii din intreaga lume au ales sa isi automatizeze procesele de marketing si sa profite de tehnologia de ultima ora propusa de Sales Manago pentru a isi optimiza segmentarea, targetarea si comunicarea, toate acestea traducandu-se intr-o crestere impresionanta a ROI-ului activitatilor de marketing.

Marketing

Un CRM avansat cu BI integrat

Solutia CRM de la Entersoft are toate instrumentele necesare pentru realizarea si coordonarea activitatilor de marketing in companii, indiferent de marimea lor. De la campanii si evenimente, la instrumente de segmentare avansate si instrumente pentru monitorizarea concurentei, Entersoft CRM eficientizeza modul in care lucrezi.

Marketing
Marketing
Marketing

3 companii

peste 10.000 de utilizatori multumiti

Iti punem la dispozitie nu doar 2 tooluri puternice bazate pe tehnologie de ultima ora ci si experienta in domeniu a unei echipe de specialisti din Romania, Polonia si Marea Britanie.

[contact-form-7 id=\”5867\” title=\”Formular Contact Home\”]
Marketing
Marketing