Skip to content

HR Management

Managementul resurselor umane si tehnologia se intalnesc pentru a eficientiza munca managerilor de HR si a sefilor de departamente

HR

HR managementul nu a fost nicicand mai usor

Toate activitatile de managementul personalului consuma prea mult timp. Timp care poate fi investit in alte proiecte de crestere. De la recrutare la evaluare, de la training la managementul performantei, toate activitatile facute candva in modul traditional au acum o platforma complexa care sa iti faca munca mai usoara.  

HR

Castigi timp, lucrezi mai inteligent, ai mai multe realizari

Administrand peste 50.000 de angajati din intreaga lume, software-ul configurabil al companiei britanice Cezanne HR iti da toate instrumentele pentru un management al resurselor umane eficient si simplu, indiferent de marimea organizatiei tale. Toate activitatile, de la managementul personalului la gestionarea absentelor, de la managementul instruirii la managementul performantei sunt sustinute de o platforma in Cloud avansata tehnologic.

HR
HR

Monitorizezi timpul petrecut pe calculatoare

Cyclope te ajuta sa analizezi productivitatea angajatilor care folosesc calculatoare. Urmaresti timpul productive in programele companiei sau in Word, Excel sau Powerpoint dar si timpul petrecut pe retelele de socializare, site-uri de stiri sau magazine on line.

HR

Transforma modul in care faci HR

Bitrix 24 are o gama larga de instrumente pentru managementul resurselor umane dintre care o parte pot fi accesate gratuit. Poti gestiona informatiile esentiale despre angajati, poti facilita comunicarea interna si comunicarea in echipe si ai la dispozitie un intreg arsenal de instrumente pentru managementul eficient al timpului.

HR
HR

3 companii

peste 3.550.000 de utilizatori multumiti

Ai la dispozitie 2 platforme cu functionalitati avansate pentru a gestiona usor activitatile de managementul resurselor umane.

HR
HR