Skip to content

MANAGEMENT

Solutii pentru managementul activitatilor, managementul echipei si management de proiect

Management

Cand Tehnologia intalneste Managementul

Tehnologia iti vine in ajutor cand apare nevoia de imbunatatire. Cand vrei ca lucrurile sa sa intample mai repede, sa fie mai putine greseli sau cand vrei sa eficientizezi lucrurile. Peste 3 milopane de utilizatori au ales solutiile pe care ti le propunem sa ii sprijine in activitatea manageriala.

Management

O paltforma care integreaza solutii de tip ERP- CRM-BI

Platforma Entersoft Business Suite ofera instrumente pentru controlul intregii afaceri, de la vanzari la achizitii, de la financiar la service sau managementul relatiilor cu clientii. Poti controla toate activitatile companiei datorita sistemului avansat de raportare in timp real care iti permite sa iei decizii si masuri la momentul potrivit. Mai mult, automatizarile, implementarea de business rules si disciplinarea utilizatorilor atrag dupa sine eficientizarea modului de lucru.

Management
Management

Analiza si optimizare de procese

Pentru a-si analiza, optimiza si mai apoi automatiza procesele de business, peste 1000 de companii din intreaga lume de la Toyota si Nissan la Citibank sau Canon or Fuji au ales solutiile companiei nipone Kaisha Teck. Folosita de consultantii in business process reengineering sau de manageri care acorda importanta imbunatatirii continue, solutia japoneza este avansata tehnologic, in concordanta cu cerintele si standardele din domeniu dar si usor de utilizat.

Management

Toate activitatile la in loc

Bitrix 24 este o platforma complete care iti permite sa aduni la in loc intreaga echipa. De la solutii de comunicare interna la instrumente de management de proiect, de la managemntul documentelor la managementul vanzarilor si al relatiilor cu clientii sau al resurselor umane, Bitrix 24 iti ofera instrumentele de care ai nevoie. Ba, mai mult, multe din acestea pot fi accesate gratuit. 

Management
Management

4 companii din Japonia, Grecia, SUA si Romania

peste 3.500.000 de utilizatori multumiti

Iti punem la dispozitie instrumente pentru controlul si eficientizarea tuturor activitatilor ca sa poti face lucrurile mai bine, mai repede si, nu in ultimul rand, cu costuri mai mici.

Management
Management